Уникални декори за всеки

Създадени в началото си главно за офис, бизнес и търговски площи, днес този род декорации се превръщат в чудесна възможност за декорация и на дома, защото бързо и лесно, с помощта на съвременните технологии превръщат скучните и масови повърхности в уникални и вълнуващи произведения на изкуството!

 

1. Цитат по поръчка

Стенната „табела“ е изображение или графика, отпечатана директно върху лепящ, непрозрачен PVC материал. Използва се лепило с ниска лепкавост, което позволява многократно да се отстранява, без да се увреждат боята или другите повърхности.

 

2. Декорация върху мебели

Уникално разработени дизайни, които биха могли да заемат не само площта на стените, а също така могат да се използват за облепяния на мебели, черна и бяла техника, врати, прозорци – на практика всякакви чисти и гладки повърхности, които са част от интериора.

 

3. Уникални врати

Наранени повърхности или покрития, които вече са омръзнали на собствениците си? Няма проблем. Съвременните винилни декорации предлагат практични решения както за собствениците на жилища, така и за наемателите, които са безопасни за повърхностите, монтират се бързо и лесно, а след време могат да бъдат премахнати без остатък.