Причудливи стени като акцент за детска стая

Детската стая Ви изглежда скучна? Преобразете я бързо и лесно със стикери за стена или забавен тапет, добавете малко подходящи аксесоари и… готово! Защото, ако има една стая, която винаги изглежда по-добре с причудливи и забавни стени, това е детската стая, тъй като нейните обитатели обикновено не приемат живота твърде и много насериозно!

 

1. Модерен детски мотив

Дайте на мъника добър повод да се взира в стените с модерен графичен модел на класически мотив като този приятел тук – с ушато зайче. В тази интерпретация закачливо са добавени и еленови рогца, които закачливо разчупват баналния образ на „зайо“ с дългите уши.

 

Този неутрален принт хармонично се вписва в многопластовата палитра, съставена от кремаво и сиво, както и внимателно подбрани текстури. Какъв пленителен акцент!

 

2. Повече свежест, моля

Истинско ароматно усещане с помощта на самозалепващ се стикер за стени с роза и цъфтящ розов букет.

 

 

Въздействаща комбинация между тъмната рамка на детското легло с изваяни форми на фона на дълбоко осезаемия розов цвят. Прелест и свежест, постигнати с много размах и лекота! Не спирайте полета на въображението си – за стените и мебелите в детската стая са подходящи всички анимационни герои, принцеси, мечета, животни, цветни балони. Вижте тук още много стикери за детска стая. Съобразете избора си с възрастта, пола на децата техните интереси и предпочитания, покажете им и нека те си изберат. Имате богат избор и възможности и варианти за декорация с тях.

 

3. Главозамайващ ефект

Чудите се какво ли е това и как би изглеждало в детската стая?

 

Ето как – като вълнуваща среща между тропик и глем – две различни стилистики, които поотделно за мнозина са слабост, тук се сливат в комбина. В контекста на детската стая, тук пространството за игри и закачки е разширено като се слива с тавана – по този наистина блестящ начин!

Картините допълнително добавят цвят и пъстрота, засилват усещането за детски свят и присъствие. С подходящи картини за детска стая можете лесно да развиете и засилите у децата усещането за техен личен детски свят. Свят в който децата чувстат приетост, топлина, грижа и внимание. Където са заобиколени от техни герои, приятели, познати образи, носещи близки до разбиранията и интересите им послания.