Разкош с прекрасни творби: Густав Климт

Изборът на домашен декор с Klimt като част от Вашия интериор никога не може да бъде грешен. Най-простата причина за това е, че зашеметяващите му произведения могат да олекотят почти всяко пространство. Например, ако украсите бялата си стена с най-прочутата му картина „The Kiss“, нямате нужда от нищо друго.

 

Богатството от златни акценти, така характерни за произведенията на Климт ще разпространят светлината върху цялото пространство, озарявайки с една рамка цялата стая, която се превръща в магнетична и жизнена. Така че, ако търсите начини да украсите дома си, не се колебайте да почерпите вдъхновение и от стила на Климт.

 

Теологиите, митологиите и философиите разглеждат Дървото на живота като важен символ.

Илюстрира концепцията за подземния свят, небето и земята. Климт последва същата илюстрация. Картината описва сложността на живота чрез клоните. Има обрати, завои и спирали, създаващи заплетени клони.

Някои вярват, че картината изобразява и женски и мъжки същности. Впечатляващ е изборът на цветовете, използвани в творбата, за да я обогати. Без съмнение окачването на това стенно изкуство във Вашата всекидневна ще привлича погледа на гостите Ви. Доказано е, че творбите на Климт приковават с пъти повече вниманието на хората по света.