Безпогрешна изработка и обгръщаща форма

Диванът Chester Moon е най-емблематичният продукт на Baxter, известен в цял свят със своята безпогрешна изработка и обгръщаща форма: същите елементи, които компанията предлага в по-строг ключ и в дивана Diana Chester. Друг акцент в производството е диванът Budapest и Budapest Soft – първият продукт, замислен от дизайнера Паола Навоне.

 

Любовта към висококачествената кожа и особеното майсторство, зачитащо околната среда с прозрачна верига, доведоха компанията до известност дори извън националните граници, а нейните продукти до икони, разпознаваеми навсякъде като примери за съвършенството на италианския модерен интериорен дизайн.

 

Синоним на луксозно ръчно изработено качество и елегантностмайсторство на интериорния дизайн на бъдещето. Безупречни мебели и обзавеждане, с модерен почерк и докосване на вечната красота. Всяки елемент е презентиран в детайл, проектира се и се изгражда по екологичен начин, като се зачита въздействието върху околната среда.

Нови мебели, нови решения за интериорен дизайн, свързани помежду си с една обща нишка – използването на традиционни техники, ръчни умения и внимание към най-новите тенденции.