Модерен интериор: За стени от ново измерение

Днес бързо и лесно можете да превърнете всяка празна и на пръв поглед – банална стена, в живописен шедьовър. Представяме Ви едно графично измерение на цветята с богато, витално въздействие – слънчоглед, гербер, мак, кала… пленителни форми от листа и цветове! Сега можете да ги оставите завинаги да радват сетивата с извивките си в спалнята, хола, коридора или детската стая – благодарение на съвременните лесни за монтаж техники „направи си сам“ – с винилно фолио, шаблонна рисунка, монохромен лист, самозалепващ се тапет и др.

Екзотични листа Монстера

Този прекрасен тапет с екзотични листа е идеален за всяка стая във Вашия дом – ще озари пространството, очаровайки Ви ден след ден, този дизайн има цялото въздействие – без ангажимента на действителната боя.

 

Флорална фантазия с Кала

С помощта на съвременните PVC фолиа с транспортни ленти, които гарантират 100% водоустойчивост на материала, без притеснения бихте могли да внесете този пленителен флорален мотив дори във Вашата баня.

 

Традиция и модерност с Макове

Макът, розата и божурът са сред най-предпочитаните флорални видове за декор в интериора. Насладете се на традиционни мотиви в новата им актуална и модерна форма!

 

Стенен букет с Флора Микс

Изящната комбинация от сезонни цветя е като глътка свеж въздух! Този разпръснат по стените, шикозен микс – букет от флорални и растителни мотиви, нежно вплетени в изяществото на линейната графика, успешно ще се превърне в стилна и пленителна изненада във всяка стая на дома.