Кратка навигация за стенните плочки през стиловете баня

Ако искате баня, която съчетава тенденциите с функционалността, дизайнерските възможности са практически безкрайни – от практични, нехлъзгащи се подове до различни варианти за облицовка в широк спектър от красиви, спокойни нюанси. И ако търсите малко съвети, които да улеснят избора Ви едновременно на разумни и стилни плочки за баня, ето малко полезна навигация!

 

1. Подводен рай

Синкавите нюанси доказано създават усещане за спокойствие – така че не е чудно, че студените пастелни нюанси и цветове като циан са толкова популярни в света на дизайна на банята.

За да пренесете звуците и аромата на море, изберете еклектична комбинация от изящни сини плочки за баня в хладни, успокояващи тонове и завършете външния вид, като въведете някои типични морски обитатели под формата вълнуващи аксесоари.

 

2. Дзен-зона

За да релаксирате максимално, можете да направите своя собствена дзен-зона в сърцето на дома си. Вземете няколко ароматни свещи и изберете за банята си деликатно оцветени плочки.

 

Бледите, спокойни нюанси гарантирано ще ви помогнат да създадете усещане за спокойствие – естествени, земни тонове, приглушени тонове в търсенр на нещо особено уютно!

 

3. Минималистичен стил

Имате нужда да изразите артистичната си натура в продължение на целия стил в модерното Ви жилище? В този случай важи правилото „малкото е повече“.

 

Сивите плочки за баня са стилни, съвременни и мощни, когато става въпрос за постигане на драматична, минималистична естетика, докато суровостта на черно-бяла комбинация със сигурност ще окаже незабавно въздействие. Който и нюанс да изберете, ангажирайте се с вашата цветова схема и допълнете стенните плочки за баня с прости, геометрични мебели и аксесоари.

 

4. Шаби-шик

Любителите на винтиджа обичат да експериментират с естетиката на шаби шик. Ако ваната, душът и мивката Ви определено са ретро, ​​завършването на банята с плочки с дървесен ефект ще ви помогне да създадете баня, която е изпълнена с характер.

От естествени, заглушени нюанси до наситени, ярки тонове – изберете това, което ще отрази по един ефектен начин миналото и ще радва окото Ви ден след ден!

 

***