Индустриален лофт, пълен с тапети и много каприз…

Цвят, шарка и уникална обстановка. Пространство, противоречащо на това, което обикновено се мисли за такъв род помещения, а това е наистина прекрасно!

 

Откритите тухлени стени и бетонни подове са нещо модерно, но те не се вписват във винтидж предпочитанията на собственика на жилището.

Поради това изискване интериорните специалисти създадават оригинална връзка между складовата обвивка и  луксозната естетика, която клиентът търси. Това помещение е невероятно, но твърде индустриално. Всъщност това за разковничето. Интериорът представя контрастни елементи в създаването на една сплотена атмосфера. Бетонните подове са покрити с меки, плюшени килими, а от суровите тавани се спускат изящни кристални полилеи.

Това голямо, открито пространство има страхотна светлина и високи тавани.

Вместо да се прикриват тухлите и другите индустриални елементи, дизайнерското решение е всичко това да се допълни и да се постави в контраст с помощта на тапети с мотиви, винтидж находки и модерни образци.

 

Дизайнерският тапет и меката тапицерия придават причудливост, усъвършенствайки формите.

Съчетанието от винтидж и модерни стилове на мебели, мащабни произведения на изкуството и щадящи акценти създават стил, който не може да бъде възпроизведен, поне не така лесно. Ниските, плюшени мебели разчупват пространството и същевременно придържат изгледа към изискания, подбран стил, който собственикът търси.

 

Вдъхновение от металния блясък на бижутата, пастелните тонове, както и смелия контраст – заедно в комбинация с една освежаваща палитра.

Удивително пространство, пълно с комфортни места за сядане, живи цветове и зашеметяващи акценти. Умишлените детайли, които изпълват помещенията, превръщат това обширно пространство от просто последен етаж на преобразуван склад в един голям и наистина уютен дом.

 

Това е резултат от творческото предизвикателство към интериорните проектанти на жилището, а именно и съвсем накратко – в спалнята да създадат оазис!

Тухлените стени са балансирани от невероятни тапети с растителност и птици.

Комбинирани са твърди и меки линии, деко стил и красива палитра от зелено, розово, жълто и синьо.

 

Събирайки вдъхновение и пример от стотици изображения в помощ на собственика на жилището, обикновено дизайнерите създават своите концепции за всяка стая, след което се преминава към конкретното планиране и набавяне на конкретни артикули.

 

В качеството си на клиент, собственикът да споделя с дизайнерите и консултантите вдъхновяващи за него изображения. Важно е да се определят предпочитаните цветове, текстури и мотиви, които резонират с личния стил на клиента.

 

Работата на дизайнера е да внесе това в техния дом. Най-добрите резултати идват тогава, когато жилищата отразяват хората, които живеят в тях.

***