Интериорни бои с уловена модерна чувствителност

В наши дни думата „модерен“ означава най-различни неща, особено когато става въпрос за започване на нов проект, свързан с избора на интериорни бои за цвят на стени. Някои смятат, че в чисто бялата боя е въплътена модерност, докато други си представят дълбоки, драматични нюанси. Но истината е, че и двата вида цветове имат способността да извеждат безжизнени пространства до нови стилови височини, в зависимост от това къде и как се използват.

 

1. Керемида и червено

Завладяващата, оптимистична сила на червеното внася енергия във всяка стая. Този цвят, дори и с кафяви нюанси напълно трансформира всяко пространство, независимо дали покрива цяла стая или се използва като обикновен акцент. Червеното никога не остава незабелязано и можете да покажете своята увереност чрез избора си на цвят с този класически, драматичен оттенък.

 

2. Оптично бяло

Някои цветове никога не излизат от мода, като този гъвкав, ярък почти бял цвят. Optical White е свеж и изчистен, със съвсем малко цветно докосване. Използвайте го навсякъде, където искате да предизвикате спокойно, комфортно усещане, като спалня или баня. Вариациите на бяло и сиво, които са неутрални, всъщност предшестват цветността като платно за художника.

 

3. Black Beauty

За да създадете дълбочина и драматичен ефект, боядисайте стените в черно. Това е шикозен начин да подчертаете другите цветове и прави силна заявка за стила. Black Beauty е топъл, модерен, богат тон, който се съчетава добре с всеки оттенък, но особено бели, наситени зелени, розови и метални тонове. Не робувайте на клишета – това черно е идеално и за малки пространства като гримьорни, коридори и уютни спални.

 

4. Бледо зелено

Това бледо зелено, премесено с леко сиво подчертава спокойствието елегантното звучене. Използвайте Silver Marlin в хол, спалня или баня, съчетавайки го с меки, метални акценти като античен месинг или черен никел. Опитайте и съчетания с по-изтънчени нюанси. Помислете за черно, лимоненозелено или наситено пурпурно, за по-свеж и динамичен външен вид.

 

5. Sharkskin

Sharkskin се чете като наситено, сиво-зелено и е универсален цвят, който лесно се сдвоява с пастели и по-смели цветове. Работи прекрасно с широка гама от други цветове и стои добре сам по себе си. Горчицата и наситено червените акценти ще се проявят в цялата си прелест на фона на зелените й нюанси. А защо не и за външната фасада на Вашия дом?

***