Холната маса за кафе – малко идеи за много стил

Когато помислите за ниската маса за кафе във Вашия хол като за нещо повече от просто повърхност за подреждане на напитки, сладки и сандвичи, можете да създадете стилно допълнение към съществуващия интериор. След като прецените нейната функционалност за Вашия дом – т.е. как всъщност Вие ще използвате масичката си в своя дом, разгледайте някои професионални идеи за стилизиране.

 

Стъклените аксесоари мигновено придават изисканост

Стъклен свещник или малка колекция бурканчета с различна височина, които биха могли да съдържат всичко – от добавки за топлите напитки до сувенири, фигурки, спомени. А защо не ги презентирате върху интересен поднос, представяйки ги като подбрана селекция?

 

Декорирайте масичката си за кафе според сезона

Този подход ще Ви спаси от скуката и ще изпълни ежедневието Ви с настроение – без да се налага да чакате до Коледните празници! И тъй като есента е вече тук, помислете за тиква и есенна флорална композиция или интересни чаши – в алтернатива на стандартната „кошница с шишарки“.

 

Поддържайте масичката за кафе без бъркотия

Достатъчно е да стилизирате с една или две книги (напр. подредба на различни по големна размери) и цветя, или някои от любимите Ви списания и малки декоративни артикули отгоре. Организирането на няколко предмета в по-голям поднос поддържа масичката да изглежда и остане подредена.

 

И накрая, не пропускайте нещото, което разказва лична история

Най-красивият аксесоар е този, който придава смисъл! Нещо събирано, нещо преживяно или нещо, което има голямо значение за Вас – като купа с камъчета, пазени от нечие детство или малка чаша с морски дяволчета, която има и пера – открити на спокоен плаж, преди години…