Домът е там… където е сърцето!

Необходимо ли е да има специален ден от годината, в който да разкрием любовта си? Съвременните продукти, предназначени за различни цели в наши дни, позволяват бързо и лесно да „подправите“ жилището си така, че да го превърнете в нещо много повече! Предлагаме Ви няколко наистина забавни продукти и подаръчни артикули за дома на Animi Causa,с които бихте могли да изненадате любимите си хора дори в обикновени дни.

 

1. Olé Hook – Закачалка за кърпи

Внесете настроение във Вашата кухня с тази страхотна закачалка за кърпи с образ на красива танцьорка на фламенко! Тя ще „облича“нова рокля всеки път, когато смените кърпата… Освен красив и идеен, артикулът е и практичен – той може да бъде прикрепен към всякаква гладка повърхност с двойнолепяща лента.

 

2. Love Birds – декорация за рафтове

Чифт метални силуета на гълъбчета за поставяне върху рафтове и етажерки. Гълъбите не обичат да са сами – препоръчително е да се поставят поне две на всеки рафт. Птиците стоят на ръба на рафта само под прав ъгъл и не изискват допълнителна армировка. Въпреки това, на места с течение се препоръчва използването на двойнолепяща лента (доставя се с продукта).

 

3. Плаващ черпак „Лебед“

Този плаващ черпак с формата на грациозните птици, които се асоциират и с дълбоката привързаност между хората, е проектирана така, че да не потъва до дъното на тенджерата. Оригинално приспособление, което си заслужава – този елегантен черпак ще хареса на всяка трапеза. Плаващ с грация, балансиран като балерина, Лебедът ще Ви помогне да поставите нещо наистина забавно към всяка супа!

 

4. Поставки за салфетки „Цвете“

Този модел поставка за салфетки се предлага в комплект от 4 броя. Просто вземете салфетката, сгънете я наполовина и бързо я завъртете – тя ще се превърне в свежите венчелистчета на цвете с дръжка. Изненадайте специални гости си с цъфтяща маса за вечеря! Без значение какъв е сезонът, този цъфтеж ше бъде безкрайна пролет – на една ръка разстояние!