За интериор и помещения с нови граници

Да живееш в пространство с отворена концепция често означава постоянно да си играеш с ориентацията на мебелите, за да се възползваш максимално от всеки сантиметър

Това е предназначението на съвременните разделители за помещения – те имат за цел да подпомогнат идентификацията на това, което може да се направи, за да се увеличи максимално градското жилищно пространство, тъй като все повече потребители се пренасочват към по-малки жилища.

Разделяй и владей

Независимо дали имате голям дом с отворен план или уютно студио, разделителите на стаи са безценен инструмент, когато става въпрос за разширяване на наличното пространство.

 От създаване на отделни жилищни зони и стаи в стаите до предлагане на изобилие от уединение за миг, тези сръчни идеи за разделяне на стаи ще Ви помогнат да извлечете максимума от Вашия етажен план.

Увеличете текстурата

Висящите разделители изглеждат невероятно артистични в съвременните пространства, създавайки усещане за „драма“, докато фасетите прибавят осезателна текстура.

Тази модерна всекидневна зона използва смел параван, за да раздели кухнята от хола. Малките панели с формата на диаманти са регулируеми, така че да могат да се въртят и пренареждат, за да разклатят шарката и да регулират светлинния поток.

Инжектирайте дързък цвят

Частичният разделител може да бъде просто начин за успешно зониране на стая и придаване на индивидуалност, особено ако е боядисан в поразителен цвят!

Тези зелени панели с нюанс на лайм са безопасно закрепени към стената и пода и добавят истински изблик на цвят – идеален начин да създадете отделни пространства в детската спалня за братя и сестри, които споделят една стая.

Au naturel

Не е необходимо преградата за стая да бъде постоянна. Класическите сгъваеми паравани предлагат търсеното интимно усещане в спалните и баните.

Дори технически да не се налага да разделяте стаята, параванът с панели може да придаде уединение, индивидуалност и стилен декоративен щрих на Вашия интериор. А също така да скрие разхвърляния ъгъл в даден момент!

Създайте жива стена

Точно както саксиите създават красиви разделители на градински дворове и тераси, те също могат да осигурят цветен и структурен начин за зониране на вътрешните стаи.

Ако Ви липсват градински умения – не се отказвайте! На пазара се предлага голямо разнообразие от изкуствени растения, които биха заблудили почти всеки.

Прегърнете абстрактното

С малко въображение, интериорните разделители могат да добавят характер и стил към иначе обикновеното пространство. 

Този модерен червен параван от метал не само поставя рамка около леглото като го центрира в тази малка стая – той създава и удобно кътче за поставените щендери с дрехи отзад.