Отличителен дизайн: Аксесоари за спалня 2021

Нощното шкафче е последният щрих, от който се нуждае всяка спалня. След като изберете качествен матрак и добре изглеждаща, здрава рамка за легло, най-добрите, неминуемо идва ред за избор и на  нощни шкафчета. Те интегрират излъчването на стаята за сън, почивка и уединение, а функцията им е да  запазят пространството без хаос и претрупване. Тези малки мебели служат също и като основа за добавяне на още повече индивидуалност – върху тях поставяме декоративни настолни лампи, книги, мобилни устройства, будилник, чаша и др. 

 

Черно нощно шкафче Mataro

Архитектурен дизайн с авангарден дух. Съвременният Matero ободрява с причудлив минималистичен силует – променящи се равнини и неочаквани ъгли. Чистият профил на нощното шкафче се противопоставя на очакванията с триъгълни крачета и предна част на чекмеджето, подчертано с наклонени извивки. Оцветени в черен цвят и текстурирани с ръчно обработени линии, този отличителен модел пренаписва стила на съвременната спалня.

 

Elos – Оптималнa мащабност

Производителят Je Veux Home съчетава традиционно ориенталско отношение от Турция с уникален френски дизайн с над 50 години опит. Със съвременен дизайн и доза шик (предлага се лява и дясна част), това нощно шкафче има оптимални размери за функционалност и площ – компактен дизайн с точното място за съхранение на типичните вещи – горният рафт е достатъчно голям, за да побере нощна лампа или чаша вода, а долният е чудесен за книги и други материали за четене.

 

Garby – изчистен дизайн

Елегантнност и лекота – това минималистично нощна шкафче (продава се като комплект от 2 бр.) ще пасне идеално в различни малки пространства. Тристепенната структура не само привлича вниманието, но и предлага място за съхранение или оформяне, като същевременно огражда двете страни на леглото. Моделът се изработва ръчно от занаятчии в Индия и производството включва рязано желязо от зони за справедлива търговия.