Интериорни щрихи 2021

Някои от новите тенденции в интериорния дизайн, които ще бъдат напълно валидни и през 2021.

 

Луксозни и минималистични ограничени зони

Това е тенденцията да има луксозни, максимално фокусирани дизайнерски пространства за релакс и отмора, обособени с минималистичен подход в общия дом. Аксесоарите са от материали, мебели и пособия с луксозна нотка. С още повече характер би могло да се обсъждат ръчно изработени и направени от иновативни и чисти материали.

 

Философия за привличане на природата

Тенденция в декора, основана на привличането на природата в домовете ни или философията за укрепване на връзката човек-природа. Естествени и органични материали, силно декорирани, за да ни напомнят за външния живот, създавайки интериор, смесен с природата.

 

Модерен рустик стил – микс на старо и ново

Модерният рустик е добро съчетание между това, което е старо с това, което е ново. Lake House – TACO в по-висок контекст. Този стил насърчава комфорта на интериора с нотка на съвременност като нова интерпретация на класическите времена. Подчертава се дизайнерски аксесоари, в които преобладава елементът Време.

 

Линейна върволица с непрекъсващи лица

Графика с непрекъсната линия на лица – бурна тенденция в дизайна, присъстваща в онлайн света. Напоследък тази тенденция в графичното изкуство се използва широко от потребителите, част от т.нар. „милениум поколение“.

 

Най-силният цвят на годината през 2021

Студеният и неутрален цвeтови тон Urban Bronze, подходящ за свързване на технологиите и модерността за елегантни и уютни пространства – Ресторант Grind, проектиран от Biasol London Greenwich.