Свеж характер с гръб за кухня „Направи си сам“

Красивият кухненски гръб, разбира се, е нещо много важно. Това е фокусна точка, както и специално място за придаване на индивидуалност на кухнята. Но не само това – там е и спотът за сладкодумно и приветливо представяне и на нашата личност!

 

Празни бежови стени

Тъй като в тази кухня не се случва нищо друго освен празни и много скучни бежови стени, би било много по-свежо и забавно да погледнем на нещата по друг начин – например, като на идеалното платно за себеизразяване чрез декорация.

 

Пълна промяна с „направи си сам“ проект

Този проект има страхотен ефект с идея „Направи си сам“ за полагане на шаблонен кухненски гръб. Това е отлична идея за наематели, които търсят начини да придобият артистичен облик на плочки, на който да се радват.

 

Забавно и свежо усещане

Ето как всичко това може да се случи без да нарушава договора Ви за наем по непоправими начини или да харчите много пари за материали и за краен резултат, на който ще можете да се насладите едва за няколко години. Нима след промените не бихте искали постоянно да се мотаете в тази кухня, защото има толкова забавно и свежо усещане!