Дом с приглушени цветове

Този дом е толкова невероятен, че е трудно да се подберат само няколко изображения за точна илюстрация на постигнатия красив, модерен интериор.

Всекидневната и основната спалня са разделени с крилови врати от естествено дърво. Въздействащ е ефектът на приглушения тъмно-син цвят, избран за стените на спалнята, която се отваря, надничайки в хола. Топлите акценти в хола, от своя страна, са поставени отлично на фона на белите стени с контрастни произведения на изкуството, а същите топли детайли могат да бъдат намерени и в спалнята. Малкото работно пространство до прозореца предлага приятно място за работа от вкъщи. Пейката в долната част на леглото е чудесна за съхранение на възглавници и завивки, които в момента не се използват, отделяйки визуално спалнята от останалите части на стаята.

Кухнята има красива съседна трапезария в приглушен зелен цвят, който откроява хармонично кожените столове в цвят коняк, а идентичните нюанси върху кухненските фронтове и стените на трапезарията продължават красивия разказ за нежни приглушени тонове с впечатлението за нежно докосване.

Дом с приглушени цветове