Стилът на дома според зодиакалния знак (част III)

Как организират и декорират дома си представителите на различните знаци от зодиака? В решенията за оформяне на вътрешните пространства – от цвета на стените до цялостната естетика на жилището – красноречиво се отразява и личния ни стил. Ето още няколко ярки примера, които отразяват специфичен характер според звездите на: 23 септември – 22 октомври| Везни; 23 октомври – 21 ноември| Скорпион; 22 ноември – 21 декември| Стрелец.

 

Везни – стилни и доста артистични

Хората са привлечени от Везни заради техния талант да бъдат  дипломатични и честни. Хармоничните отношения са много важни за тях. Домът им отразява този вроден талант за баланс и хармония. И въпреки, че доста често бъркотията взима връх, този знак умее да внесе очарование дори на хаоса.

Дизайн стил: Модерен, дизайнерски

Ключови думи: Пропорционален, привлекателен, елегантен, мода

Цвят: Светло синьо и розово

Елемент: Разкошна обстановка в трапезарията, поне за шестима

 

Скорпион – потайност, загадка за другите

Те са дълбоко очаровани от всичко под повърхността, като например как или защо нещата работят. Подозрителни към тенденциите и повърхностните идеи. Биха предпочели техния дом да бъде просто една прекрасно обзаведена пещера, където да се чувстват сигурни, далеч от любопитните погледи на света.

Дизайн стил: Класически дизайн

Ключови думи: загадъчен, изискан, частен, чувствен, таен, любовен

Цвят: Черен

Елемент: Спалня с табла от тежко кадифе, богато оцветени копринени чаршафи и затъмняващи завеси

 

Стрелец – свободен дух, забавен и непринуден

Те са първите регистрирани в списъка за екскурзии и пътешествия, бънджи скокове, търсене на съкровища… не биха могли да живеят без приключения на открито! Привлечени са от далечните култури. Външни елементи от естествени материали, слети с екзотични предмети от пътувания се срещат често в дома на Стрелците.

Дизайн стил: Глобален шик

Ключови думи: Световен, бохо-шик, ярък, на открито

Цвят: Индиго

Елемент: Стена с предмети от интересни пътувания