Стилът на дома според зодиакалния знак (част IV)

Нашата астрологично-интериорна поредица „Стилът на дома според зодиакалния знак“ завършва, съвсем по своя организиран и нумерологичен ред, с представителите на зодиите: Козирог 22 декември – 19 януари| Водолей 2о януари – 18 февруари| Риби 19 февруари – 20 март.

 

Козирог – Практичността преди комфорта

Приятелите ги обичат заради тяхната надеждна натура и мъдрите съвети, които предлагат. Практичността за тях е преди комфорта или стила. Работят усилено, за да спечелят това, което имат и ценят всичко, което притежават. В тяхното пространство няма място за неща, които не се използват.

Дизайн стил: Скандинавски

Ключови думи: Практичен, античен, издръжлив

Цвят: Сиво

Елемент: Красив и добре организиран килер

 

Водолей – Странни, артистични и забавни

Водолеите имат не само много приятели, а дори и почитатели, които търсят свежата им и духовита компания. Бързо се очароват от нещо необичайно или различно. Добрите каузи и околната среда са важни за тях. Те са бунтари и жадуват за свобода, за да могат да изразят напълно уникалното си аз.

Дизайн стил: Еко и еклектика

Ключови думи: Hi-tech, авангарден, смарт, екологичен

Цвят: Морско синьо

Елемент: Хол с рециклирани предмети – напр. масичка за кафе от дървени палети

 

Риби – всичко, свързано с водата

Рибите са най-дълбоките мечтатели на зодиака. Те са чувствителни, имат голямо въображение и се нуждаят от комфортно и подходящо убежище, където да могат да си починат, да се отпуснат и да презаредят батериите си. И тъй като са воден знак, са неизменно привлечени към морето.

Дизайн стил: Морски, плажен, крайбрежен

Ключови думи: Дзен, спокоен, фин, ефирен

Цвят: Син шифер

Елемент: Бяла спалня с плажно дзен настроение и купа с малка рибка