Красиво спално шествие на розово и сиво

Цветовата схемата от сиво и розово в спалнята е шикозна комбинация, но сама по себе си би могла да изглежда някак „плоска“ и недодялана. Разгледайте няколко интересни идеи за тази интересна комбинация. Надяваме се да намерите вдъхновение, което да добавите успешно към собствения си дом!

 

Розово спокойствие (1)

Отдихът и почивката  в тази просторна спалня със светлосив сатенен тапет, кожено чело в нежни розови багри, съчетани с розово кадифено спално бельо и румен мохерен килим, без никакво съмнение ще бъдат блажени и пълноценни до последната прекарана минута в тази стая, било то денем или нощем!

 

Разкритие на чувства (2)

Спалня с розов неонов надпис Love Me като основна фокусна точка, предизвикваща силен визуален интерес към празното пространство над таблата на леглото – това определено е смел и много секси подход.

 

Позлатени детайли (3)

Тази американски стил спалня в сиво-розова палитра се отличава с креативни акценти, които вдъхват живот на успокояващото пространство. Ненатрапчивите детайли като сребърните скринчета до нощните шкафчета и античните канделябри над таблата, елегантно подчертават луксозното излъчване на тази красива стая.

 

Бохемски контраст (4)

В противовес на шестващите скандинавски стилове, меките розови нюанси се вписват в бохемския стил на тази спалня, докато студените сиви щрихи „работят” за смекчаването на женствения тип дизайн.

 

Наситени нюанси (5)

Дълбоките и наситени нюанси на сивото и розовото се обединяват в тази мощна и жизнена спалня, проектирана в сграда, датираща от 20-те години на XX век. Тук фантазията и цветовете внасят висока доза екзотика и шик, а азиатският дизайн е въведен в нов, европейски контекст.