14 Февруари: Усмивка и цвят към зимните дни

Добре-дошли към атмосферата през февруари, в средата на който в един ден празнуваме Св. Валентин и Трифон Зарезан, са всички малки и големи „фактори“, пораждащи сантимент, усмивка и цвят към сивите зимни дни. Надяваме се, че тези идеи ще Ви вдъхновят да „подправите“ дома си с настроение, особено ако през този период ще отбележите и важен семеен празник като имен ден или рожден ден. Насладете се на отреденото за романтика време от годината – чествайте любовта в нейните превъплъщения, създайте подходящ символ на обичта в дома си и споделете красиви моменти с най-близките си!

 

Избягайте от клишето за декор

Направете нещо специално с някои креативни идеи за интерор. В крайна сметка, между Коледа и пролетните празници има доста дълъг период от време, така че на Свети Валентин ще подхожда нещо наистина извънредно!

Украсете скучния полилей над кухнята или масата за хранене с цветя и панделки. Изберете весели текстури и шарки и го направете пъстър и ярък. В долната част на всяка панделка можете да завържете картички за Свети Валентин, розови пъпки или украса със сърце. 

Чудите се как да украсите масата? Използвайте въображението си и това, което лесно можете да си набавите – създайте съчетание от очаквано и неочаквано в подходяща за празника аранжировка от цветя.

 

Домакин на филмов маратон

Не забравяйте, че през февруари се наслаждаваме и на хубавото вино, а през зимните месеци най-добрата комбинация са червените сортове.

Защо не комбинирате всичко в хола си с разнообразие от малки хапки и кинематография? Организирайте филмов маратон от всичките си любими романтични филми и не забравяйте да поставите чиния ядливо разнообразие към тази идея. Сигурни сме, че никой няма да има нищо против, ако поддържате виното да тече!

 

Класически игри за възрастни

Забавлявайте се и организирайте игра за специалните си приятели, която помага на разговора да тече непринудено, без да поставя гостите Ви на едно място.

Класическата игра на карти е добър вариант, но можете да опитате и нещо ново – например, тематичната игра за възрастни „С кого трябва да бъда“- нещо забавно и същевременно полезно за осмисляне на романтичните комбинации.

 

Празнуване с правилните идеи

Не всеки обича да дава всичко от себе си за този празник, когато става въпрос за интериор и декор на дома. Все пак, това е прекрасно време от годината и е толкова пленително, когато домът Ви е изпълнен с цвят и любов.

Свети Валентин може да е най-раздвояващият празник в годината. Някои от нас обичат изненадите за специалните хора в живота си, докато други въртят очи всеки път, когато минават покрай големите червени кутии във формата на сърце в хранителния магазин. Все пак всеки може да оцени 14 февруари, ако празнува с правилните идеи за празника.