Трансформация

Номер #1: Вижте най-обсъжданите постове през ФЕВРУАРИ 2023 в групата „Как да направя ремонт у дома?“ – едно от най-големите местни формирования в социалната мрежа за споделяне на идеи, опит и препоръки за обзавеждане на дома и градината.

♥ 16 881 харесвания

„Това е една невероятна трансформация, може би една от най добрите които съм виждала тук и определено на тази къщичка сте вдъхнали много живот,труд,старание и усет към най -дребните детайли 🙂 нищо не е прекалено в повече и по-малко,всичко е точно на мястото си!“

 

909 коментара   156 споделяния

 

Греди, колони и подпори

Атмосферата на стара жилищна къща се подчертава от вътрешната подредба и избора на елементи, които да се запазят и да се изтъкнат на преден план в интериора.

Проходът улеснява почистването и визуално отделя приземната от останалата част. Изложените елементи на дървената таванска конструкция придават на интериора уютен характер.

Реновирани греди

Таванът запазва старите елементи от дървена конструкция, които подчертават характера на интериора. Създадено е уникално пространство със собствен дух.

Много красиво !!!“

Адмирации! Стил, красота и вкус, топлина и много уют излъчва! Със здраве да се ползва!“

Централен хол

В двуетажната къща е създадено голямото, централно пространство на хола, свързано с кухнята.

Диван, маса и шкафове: Galeria mobel outlet, Стара Загора

Модерен арт – тази графика в черни рамки лесно се адаптира към избраните допълнения. Аксесоарите на интериорния дизайн, които са избрани – възглавници, декорация и килим – са в нюанси на зелено, керемида и бордо – това плавно разчупва монохромността на помещението.
Стълбището, монтирано и свързващо двата етажа, подчертава височината. Лекотата на конструкцията му добавя триизмерност на цялата дневна – пространството продължава и осигурява комуникация с другите помещения.

 Спалня с гардероб

Основната спалня помещава голям гардероб – в пленителен контраст между черно, бяло и естествени материали като дърво, юта и текстил. Цялата стая представлява продължение на подбрания визуален стил за цялата жилищна къща.

Традиционно и модерно в съзвучие – металните дръжки в черно изглеждат страхотно, съобразени са с щриха на интериора, а пропорциите и мащабът им смело и ясно подсказват за комфорта и удобството на това пространство за уединение и почивка.

 

„Просто, семпло и наистина модерно!“

От автора: „Плетените паници са събрани от различни места Айко, Pepco, Jysk…“