Мисия: Тесен коридор

Стъклена спалня, трансформиращи се мебели, истинска камина в градски апартамент и други интересни идеи, които дизайнерите внедряват в интериора – ето и няколко от типичните идеи за интериорен дизайн и декор на малък, стандартен коридор.

Тясна входна маса

Внесете илюзията за повече пространство с тясна входна маса. Точно това е направено тук, с тази модерна малка мебел – в стандартните мащаби на този малък коридор.

Огледало до входа

Това е най-старият дизайнерски трик, защото наистина работи. Направете малкия коридор да изглежда оптически по-голям с интересно огледало, интегрирано с интериора.

Поставете килим

Ако коридорът Ви е толкова малък и смятате, че е невъзможно да добавите индивидуалност, погледнете отново примера от снимката тук! Килимът в този коридор добавя цвят и текстура, правейки всичко различно.

Място за обувки

Ако Вашият малък коридор се използва и като вход, има вероятност това да е мястото, където всеки сваля мръсните си обувки. През зимата това може да създаде истинска бъркотия. Следвайте добрите дизайнерски примери, за да организирате и задържите безпорядъка в зоната около пейката на коридора си.

Точното осветление

Малкият коридор не бива да бъде тъмен коридор. Използвайте интересни, допълващи решения, като тези семпли „лунички“ и елегантен инвентар, които ще добавят топлина и нотка на модерност към Вашия дом.