Кът на открито

Номер #3: Вижте най-обсъжданите постове през МАРТ 2023 в групата „Как да направя ремонт у дома?“ – едно от най-големите местни формирования в социалната мрежа за споделяне на идеи, опит и препоръки за обзавеждане на дома и градината.

 

♥ 9 772 харесвания

Едно чудесно кътче, създадено според целта по план – място за озеленяване и облагородяване на градската среда, а спрямо обитаването – зона на открито.

Това не е просто тераска…., това е „Раят на терасата“!!!… А най -хубавото е, че не е остъклена и има въздух и простор… Мечтая си,за такава красота!!! Дано да имате и хубав изглед…

 

 

291 коментара   52 споделяния

 

Изкуствена трева

На тераса или балкон, тази настилка ще добави към Вашия интериор много свежест, а за моментите на открито ще се превърне в любимото Ви място!

От автора:Никак не е трудно [бел. ред. да се подДържа] – когато си почиствам вкъщи с прахосмукачка минавам и на терасата (отнема не повече от 3 минути за терасата).“

 

 

Изкуствената трева е изключително издръжлива и може да издържи на интензивно използване, както и на неблагоприятните външни условия. Това я прави отличен избор за балкони и тераси, където често се поставят мебели.

Естетическа привлекателност: Изкуствената трева може да изглежда много естетично и привлекателно, като позволява да се създаде зелен настроен балкон или тераса, без да се изисква голямо усилие и грижи.

Икономичност: Изкуствената трева може и да изисква известна инвестиция, но тя предлага дълготрайно решение и намалява разходите за поддръжка в бъдеще. Следователно, тя може да бъде икономична дългосрочно решение за балкони и тераси.

 

Мебели за релакс

Столът Акапулко е лек и лесен за пренасяне. Това е особено полезно, ако имате нужда да го придвижвате от едно място на друго в зависимост от сезона.

Той е и много удобен, благодарение на своята мека и еластична мрежа от PVC или полипропилен. Това го прави идеален за дълги периоди на сядане на открито.

Тъй като този модел е много стилен и е наличен в различни цветове и дизайни, той ще подхожда на всякакви интериорни стилове. Това го прави подходящ избор за тераси и балкони.

Столът Акапулко е изработен от здрави материали, като метална рамка и мрежа от PVC или полипропилен. Това го прави устойчив на всякакви атмосферни условия и подходящ за употреба на открито.

Освен това е лесен за почистване, благодарение на материалите, от които е изработен – почиства се бързо и лесно с мека кърпа или гъба и топла вода.

 

Светлинни гирлянди

С правилния избор на осветление, можете да направите своя балкон или тераса на открито едно наистина уютно и приятно пространство за релаксация и забавление.

Светлинните гирлянди са популярен начин за добавяне на допълнителна светлина и декорация на балкона на открито.

Изберете топло светлинно излъчване: Топлата светлина има по-мек и приятен ефект, който помага да се създаде уют на балкона. Затова е препоръчително да изберете крушки с цветна температура от 2700K до 3000K. Светлинните гирлянди могат да създадат уютна атмосфера на балкона, като добавят мека и топла светлина, която е идеална за релаксация и забавление на открито.

Използвайте меко осветление: Вместо да използвате ярки осветителни тела, изберете меко осветление, което ще създаде по-приятна атмосфера. Например, можете да използвате декоративни свещи или меки светодиодни крушки.

Светлинните гирлянди са лесни за монтиране и може да се избере подходящ метод за закрепване за различните видове балкони. Можете да ги закрепите на решетките на балкона, на стената или на тавана на балкона.