Идеи за хол в сиво

Идеи за Вашата всекидневна в сиво, които представят широката гама на този елегантен нюанс за интериора – от усещането за сигурност на каменните облицовки през гълъбовото сиво до дъха на африкански слон… Открийте своя нюанс сиво, които да включите във Вашия хол и на които да се наслаждавате всеки ден!

1. Студени и топли тонове

Сивите стени на хола могат да придадат студено и топло усещане. Ако Вие искате да внесете топлота, внесете абстрактни картини с пламъци, сърца или други красиви елементи в червено, керемидено, оранжево или смели декорации с усещане на тишината и колорита на есента!

2. Лека и тиха палитра

И докато по-светлите нюанси ще „отворят“ визуално пространство, по-тъмните тонове ще внесат уединение, дори в по-голяма стая. Все пак сивото винаги е шик, нека то да води..!

3. Фин тон и енергия

Всеки нюанс носи определена вибрация върху човешката енергия. Според тълкувания на теорията за цветовете, гълъбовото сиво е символ на доверието, подчертава стремежа към стабилност и социален статус, внушава уважение и респектира.

4. Успокоява пулса

Чудите се как да подходите „цветово“ в помещение, където се налага да работите и да се концентрирате мисловно? Опитайте точно  този цвят и най-вероятно, резултатът ще Ви удовлетвори напълно! Добавете студените, наподобяващи лед, нюанси на сиво.

5. Увереност в стила

Когато са включени в интериора, сивото, наред с други цветове като синьото и черното се определят като доминиращи. Домашният текстил визуално се подбира най-вече в тези цветове, за да осигурява комфорт и стил.

6. Неутрален и предпочитан

Не можем да скрием – това е цветът, който създава усещане за спокойствие и хладнокръвие – едно модерно хармонизиране на един хаотичен свят!