Арт подслон

Номер #2: Този стандартен апартамент на морето е направен за отдаване под наем – планиран за нощувки.

 

 

♥ 11 915 харесвания

Вижте най-обсъжданите постове през МАРТ 2023 в групата „Как да направя ремонт у дома?“ – едно от най-големите местни формирования в социалната мрежа за споделяне на идеи, опит и препоръки за обзавеждане на дома и градината.

Дизайнът започва с една муза – красивите испански плочки, които дръзко повеждат останалите елементи цветово. Така от малък и невзрачен, интересните идеи го преобразяват в  практичен и много отличителен – отражение на свободно излятата артистичност!

665 коментара  278 споделяния

 

Кът за хранене

В началото място за кухня почти няма, затова собствениците променят първоначалната архитектура и усвояват голям килер в коридора към дневния тракт.

От автора: Зеления цвят за кухня избрах, за да бъде различно и грабващо окото – имотът е за отдаване под наем, все пак.“

Много са красиви, произведение на изкуството!“

 

Тъмносиньо кадифе

Красиво канапе в съчетание със семпла, бяла секция, подбрана умишлено да е ненатрапчива, по поръчка за нуждите на своите собственици. Различното при нея е и, че не не до пода – това придава пространство и е  чудесна идея, наистина!

Холна секция: Милорд ХОУМ

Дизайн на падащо легло

От автора: „С идеята за отдаване под наем, търсихме възможност за още едно място за спане, освен спалнята. Но и не исках да губя най-приятното място пред прозореца, затова замислих и изпълнихме това интересно падащо легло, което да може да се използва и като кът за четене или работа.“